Voorwaarden

De voorwaarden

DOEL

Met de prijsvraag "Duurzame dorpen in Actie Wijdemeren in Energie Transitie" dien je een maatschappelijk doel en beperk je niet tot je eigen belang.

voor wie

Om mee te kunnen doen aan deze prijsvraag moet je woonachtig zijn in Wijdemeren. Ben je jonger dan 18 jaar, dan vragen we ook om de gegevens van je ouders.

AANMELDING

Meld je aan via de website met het aanmeldformulier en ontvang de informatie voor het maken van een helder en begrijpelijk plan.

PLAN

Het plan bevat maximaal 2 pagina's en gaat in op de volgende vragen: - Wat is de naam van je plan? - Van wie is het plan?- Wat is het doel van je plan?- Wat voor activiteit wil je doen? - Welke middelen heb je daarbij nodig?- Maak ook een plan voor de financiën- Wat maakt jouw plan verrassend, vernieuwend en uitvoerbaar?- Hoe werf je bewoners om je plan te steunen?- Wat levert het op?

Presentatie

Je licht je plan alleen of met meerdere mensen toe in een korte presentatie van maximaal 10 minuten in april 2020 tegenover een deskundige jury.

PRIJS

De prijs is een aanmoedingsprijs die je helpt om de uitvoerbaarheid van je plan te versnellen. Het is niet bedoeld als investeringsgeld maar om de weg naar je doel mogelijk te maken.

DEADLINE

Dien je plan uiterlijk vrijdag 28 februari 2020 (vóór 23.59 uur) in per e-mail prijsvraag@ecwijdemeren.nl